+31 (0)73 205 09 56

 

FLORIDA DELUXE

Autorondreis 11 dagen/10 nachten Amerika, aankomst & vertrek Miami

 

KORT

Deze 11-daagse autorondreis staat bol van zon, zee en paradijselijke stranden, maar biedt onderweg ook het allerbeste dat Florida zo onweerstaanbaar maakt – van pretparken tot alligators en van ruimtevaart tot snorkelen.

Aankomst & vertrek: Miami

 

Dag 1: Aankomst in Miami

Ontdek de wereldstad Miami met zijn gevarieerde aanbod, van het stijlvolle Art Deco District in het trendy South Beach tot het Miami Seaquarium, Ocean Drive en de zandstranden.

Dag 2: Miami Beach – Key West (277 km)

Maar liefst 42 bruggen op Highway 1 verbinden Miami met Key West. Onderweg kun je heerlijk picknicken in Bahia Honda State Park of gaan snorkelen in John Pennekamp Coral Reef Park.

 

Dag 3: Key West

Verken dit prachtige eiland per trolley met de Conch Train of geeft jezelf over aan de ontspannen Caribische sfeer in het historische centrum rond Duval Street.

 

Dag 4: Key West – Naples (400 km)

De Tamiami Trail voert je mee door het Everglades National Park. Verken ook het Everglades Safari Park en maak tijdens een van de beroemde airboat-tours kennis met alligators in hun natuurlijke leefomgeving.

Dag 5: Naples

Vandaag wandel je door het charmante Naples met zijn restaurant, bars, originele winkels en schitterende stranden. Het nabijgelegen Sanibel Island staat bekend om zijn schelpen in alle soorten en maten.

 

Dag 6: Naples – Orlando (288 km)

Na het ontbijt rijd je langs de prachtige Gulf Coast naar Orlando, het onweerstaanbare pretpark- en entertainmenthart van Florida.

 

Dag 7: Orlando (120 km)

Nergens ter wereld vind je zo’n variatie aan pret- en avonturenparken. Bereid je voor op maar liefst vier Disney-themaparken, SeaWorld en Universal Studios – met attracties voor jong en oud!

 

Dag 8: Orlando – Palm Beach (290 km)

Op weg naar Palm Beach kun je het beroemde Kennedy Space Center aan de Space Coast ontdekken. Ook de moeite waard is een stop in Daytona Beach, waar je met de auto op het strand mag rijden.

Dag 9: Palm Beach

De badplaats Palm Beach is het thuis van de rich & famous en heeft zijn historische karakter weten te behouden. Bezoek hier het populaire Henry Morrison Flagler Museum of bewonder de etalages van de stijlvolle winkels aan Worth Avenue.

 

Dag 10: Palm Beach – Miami Beach (120 km)

Na een korte rit naar Miami Beach wachten zon, zee en strand op je voor een laatste dag genieten.

 

Dag 11: Vertrek uit Miami Beach

Lever je huurauto in en stap in het vliegtuig naar Nederland. Goeie thuisreis!

--> -->