+31 (0)73 205 09 56

 

SOUTH FLORIDA EXPLORER

Autorondreis 11 dagen/10 nachten Amerika, aankomst & vertrek Miami

 

KORT

Ontdek het zonnigste deel van de Sunshine State tijdens deze 11-daagse autorondreis voor het hele gezin langs stranden, pretparken en de schitterende Everglades.

Aankomst & vertrek: Miami

Dag 1-2: Aankomst in Miami Beach

Ontdek de wereldstad Miami met zijn gevarieerde aanbod, van het stijlvolle Art Deco District in het trendy South Beach tot het Miami Seaquarium, Ocean Drive en de zandstranden.

 

 

 

 

Dag 3: Miami Beach – Key West (277 km)

Maar liefst 42 bruggen op Highway 1 verbinden Miami met Key West. Verken dit prachtige eiland per trolley met de Conch Train of geef jezelf over aan de ontspannen Caribische sfeer in het historische centrum rond Duval Street.

 

Dag 4: Key West – Naples (400 km)

Onderweg over de Overseas Highway kun je heerlijk picknicken in Bahia Honda State Park of gaan snorkelen in John Pennekamp Coral Reef Park. De Tamiami Trail voert je mee door het Everglades National Park. Verken ook het Everglades Safari Park en maak tijdens een van de beroemde airboat-tours kennis met alligators in hun natuurlijke leefomgeving. Je eindbestemming is het charmante Naples met zijn restaurant, bars, originele winkels en schitterende stranden.

 

Dag 5: Naples – Clearwater (260 km)

Na het ontbijt rijd je op je gemak langs de prachtige Gulf Coast naar Clearwater, nabij St. Petersburg – beter bekend als de zonnigste stad van Florida.

 

 

 

Dag 6: Clearwater – Orlando (142 km)

Vanaf Clearwater is het nog maar een klein stukje rijden naar Orlando, het kloppende entertainmenthart van de Sunshine State. Als je vroeg vertrekt, kun je misschien een pretpark extra meepikken!

Dag 7-8: Orlando

Nergens ter wereld vind je zo’n variatie aan pret- en avonturenparken. Bereid je voor op maar liefst vier Disney-themaparken, SeaWorld en Universal Studios – met attracties voor jong en oud. Gelukkig heb je hier twee volle dagen!

 

Dag 9: Orlando – Fort Lauderdale (325 km)

Vandaag rijd je naar Fort Lauderdale, dat ook vanwege zijn ontelbare grachten, kanalen en andere waterwegen ook wel het Venetië van Amerika wordt genoemd. De watertaxi is dan ook de beste manier om deze stad te verkennen. Onderweg kun je eventueel een stop maken in Palm Beach, thuisbasis van de rich & famous.

 

Dag 10: Fort Lauderdale

Deze vriendelijke stad heeft veel om van te houden: gezinsvriendelijke stranden, honderden uitstekende restaurants en vele shopmogelijkheden. Een perfecte plek om je laatste reisdag door te brengen!

 

Dag 11: Vertrek uit Miami (48 km)

Lever je huurauto in en stap in het vliegtuig naar Nederland. Goeie thuisreis!

--> -->