+31 (0)73 205 09 56
rondreis amerika weg

Rondreis Amerika Auto

We hebben de mooiste rondreizen door Amerika voor je op een rij gezet.

De mooiste rondreizen door Amerika

Amerika is het perfecte land om per autorondreis te verkennen! De wegen zijn prima begaanbaar en elke attractie, stad of nationaal park is per auto goed te bereiken. Amerika is het land voor de ultieme roadtrip!

In het overzicht zie je alle Amerika rondreizen op een rij. Kies jouw favoriete regio en bekijk ons uitgebreide aanbod aan autorondreizen door Amerikda. Al onze rondreizen zijn volledig aanpasbaar naar jullie wensen, zo stellen we samen jullie ideale roadtrip samen. 

Huidige selectie 51
Populair
Aantal dagen
Accomodatie


Vervoer


Rondreis op maat!

Buiten onze ‘gepubliceerde autorondreizen’ kunnen wij natuurlijk elke rondreis op maat maken. Jouw droomreis naar Amerika en Canada kan volledig worden samengesteld op basis van je persoonlijke voorkeur ! Omdat wij superspecialisten zijn kunnen we bijna in elke plaats in Amerika een motel/hotel of resort reserveren. Bij AmerikaNu.nl heb je je ideale reis op maat snel en voordelig binnen handbereik. Er zijn weinig dingen in Amerika die we niet voor je kunnen regelen!

Rondreis Amerika

Amerika is het perfecte land om per autorondreis te verkennen ! De wegen zijn prima begaanbaar en elke attractie, stad of nationaal park is per auto goed te bereiken. Amerika is het land voor de ultieme roadtrip!

Het is mogelijk om via de vele nationale scenic byways je route te plannen .Een national scenic byway is een weg die door het Amerikaanse ministerie van Transport wordt erkend voor een of meer van zes “intrinsieke kwaliteiten”: archeologische, culturele, historische, natuurrijke, recreatieve en landschappelijke.

Elke staat in Amerika heeft vele scenic byways waar je gebruik van kunt maken tijdens je rondreis door Amerika. Deze scenic byways zijn ook prima omschreven en geven je een meerwaarde aan je rondreis door Amerika ! Onderstaande regio’s zijn uitermate geschikt voor een fantastische autorondreis.

Rondreis West Amerika

Vooral het westen van Amerika leent zich uitstekend voor een rondreis per auto. De vele nationale parken in deze regio zijn prima bereikbaar per auto. Doordat het gebied zo enorm groot is kan je soms uren rijden en niemand tegen komen. ! Ervaar de natuur en bepaal je eigen tempo ! Een autorondreis door West Amerika is een hele populaire reis met vele hoogtepunten zoals : de wereldberoemde Grand Canyon, Joshua Tree National Park, Death Valley , Bryce Canyon en Zion National park en de iconische steden zoals Los Angeles , San Francisco en Las Vegas.

Rondreis Florida

Ook Florida is een prima staat om per auto te verkennen ! De afstanden zijn wat minder groot als West Amerika, maar ook in Florida kan je een mooie roadtrip maken. Het netwerk van wegen is prima en alle attracties zijn uitstekend per auto te bereiken. In Florida heeft bijna iedereen een auto ! Bezoek de vele populaire attracties zoals : Everglades National Park, De golf van Mexico met de brede zandstranden, The Florida Keys en steden zoals Miami , Tampa of Orlando.

Rondreis Pacific Northwest  

Portland in Oregon is het ideale startpunt om je autorondreis door de staten Oregon en Washington te beginnen. ! Bekend van de populaire TV serie ‘Wie is de Mol’ is deze regio de laatste jaren erg in trek bij de Nederlanders. Oregon en Washington zijn staten met een fantastisch mooie natuur en verast door zijn veelzijdigheid. Bergen, bossen, uitgestrekte vlaktes en zelfs een stukje tropisch regenwoud. Vooral voor de actieve en ondernemende vakantieganger is deze regio een must !

Rondreis The Great American West

In deze gigantisch grote regio heb je echt een auto nodig. Als startpunt kun je het beste Denver of Salt Lake aanvliegen en dan met je autorondreis beginnen.In deze regio waan je jezelf in een wildwestfilm en herleef je de tijd van de native indianen , cowboys en pioniers. The Great American West herbergt een van de meest majestueuze nationale parken waaronder : Yellowstone National Park en Glacier National Park. Ook Grand Teton National Park, Badlands National Park en Theodore Roosevelt zijn het bezoek meer dan waard !  

Rondreis Oost-Amerika

Deze regio herbergt een aantal grote steden : New York City, Philadelphia en Washington DC en Chicago. Deze steden zijn minder geschikt voor een autorondreis omdat je in de steden geen auto nodig hebt. Het is natuurlijk heel goed mogelijk deze steden met de trein( Amtrak) te bezoeken en daarna bijv in Washington DC een auto op te halen en dan je reis te gaan vervolgen als autorondreis. Er is enorm veel zien in deze regio : Talloze meren en rivieren bieden alle mogelijkheden om te genieten op het water, je kan een bezoek brengen aan de Amish in Lancaster County of bezoek de wereldberoemde Niagara Falls.

Rondreis Texas

Texas is een van de grootse staten in Amerika. Big , Bigger, Biggest. Om de gigantische afstanden te overbruggen heb je dus een auto nodig. Texas is geweldig veelzijdig : uitgestrekte prairies met prachtige ranches, indrukwekkende woestijnen en de heerlijke stranden aan de zonnige Golfkust. Breng in Texas ook een bezoek aan de levendige steden Houston, Dallas, Fort Worth, Austin en San Antonio . De behoorlijke reisafstanden die je in Texas maakt , vormen overigens geen probleem want onderweg openbaren zich de meest mooie en gevarieerde landschappen. Een bezoekje aan het relatief onbekende Big Bend National Park is een must !

Rondreis Hawaii

Hawaii is voor de meeste mensen een ‘droom’ bestemming of honeymoon bestemming. Het leukste is om te gaan “island hopping”, en meerdere eilanden te gaan bezoeken. De individuele eilanden zijn prima per auto te verkennen. Elke eiland heeft zijn karakteristieke natuur : Big Island met zijn actieve Vulkanen, Maui met zijn geweldige natuur en adembenemende kustroutes, het meest groene eiland Kauai, Molokai met zijn hoge kliffen en mooie parken en Oahu met het beroemde Waikiki strand.

Rondreis Deep South

Gaat je voorkeur uit naar muziek, bezoek het diepe zuiden van Amerika. De Deep South is een zwoele cocktail van muziek, lekker eten, historie en overweldigende natuur. Huur een auto en ontdek de prachtige Mississippi Delta ,breng een bezoek aan New Orleans met de levendige bars vol jazzmuziek , ga naar Memphis voor de Bluesmuziek of bezoek Nashville voor de countrymuziek. Wat je ook in jouw vakantie zoekt , de Deep South biedt het allemaal !

Rondreis New England

New England is een prachtige regio waarin de natuur een hoofdrol speelt. Van de dramatische rotskust in Acadia National Park tot de zandstranden van Cape Cod en de geweldige kust met pittoreske vissersdorpjes , je kijkt je ogen uit ! Begin je reis een paar dagen in Boston en haal daarna je auto op en ga beginnen aan je fantastische rondreis per auto. Wat je ook wilt tijdens je rondreis , New England biedt zoveel variatie dat je vanaf de eerste dag geniet !

##lightbox01##